Фильтры
Загрузка ...
The vineyards of Bodegas Coral Duero are part of D.O Toro’s southernmost and highest village, almost 800 metres above sea level. They are known as having some of the region's best and most resilient terroir for its combination of location, climate, and soil.
Kontrolētas kvalitātes sarkanais sausais vīns gatavots no Barbera šķirnes vīnogām, kas audzētas Asti apvidus centrālajā daļā, vīna dārzos, kas atrodas starp Agliano un Rocchetta Tanaro, Piemontē, Itālijā. Vīnam ir izteiksmīgs rubīnsarkanas krāsas tonis, jauneklīga, kraukšķīga un siltumu izstarojoša buķete, samtaina, lieliski sabalansēta un bagātīga...
Sarkanais, sausais vīns gatavots Medokā - vienā no prestižākajiem Bordo reģiona vīna ražošanas apgabaliem, kura vīna dārzi plešas starp Žirondas upes kreiso krastu un Atlantijas okeāna piekrastes mežiem. Vīns gatavots no Merlot, Cabernet Sauvignon un Petit Verdo šķirnes vīnogām. Tam raksturīga skaista mirdzoši sarkana krāsa, elastīga un viegla struktūra...
Kvalitatīvs, izsmalcināts sausais sarkanvīns no Bordo reģiona. Smalks, elegants vīns, granātsarkanā krāsā ar sarkano augļu aromātiem. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā ar sautētu teļa gaļu ar gailenēm, grilētu gaļu vai mīkstiem sieriem.
Kvalitatīvs, izsmalcināts sausais sarkanvīns no Bordo reģiona, izgatavots no Merlot šķirnes vīnogām. Smalks, elegants vīns, granātsarkanā krāsā ar sarkano augļu aromātiem. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā pie ēdieniem no mājputnu gaļas ar krējumu, gaļas ēdieniem un sieriem.
Spēcīgs un pilnas garšas sarkanvīns. Buķetē svaigu, melno ogu (upenes, mellenes) notis ar pikantu piparu pieskārienu. Garšā - augļu notis ar nedaudz skābu tanīnu struktūru. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā pie pastas, dārzeņu un gaļas ēdieniem.
Vīns Château Bellerive - simbolisks un vēsturisks muižas vīns. 2018. gada raža ir viena no strukturētākajām Bordo vīniem, ar ideālu gatavību visām vīnogu šķirnēm. 58% Merlot - 30% Cabernet Sauvignon - 10% Cabernet Franc - 2% Petit Verdot. Nogatavināts mucās. Aromātā jūtamas upeņu, aveņu, meža kazeņu notis un vieglas gatavu zemeņu notis, kas harmonizē ar...
Kontrolētas kvalitātes sauss sarkanvīns no Rioja reģiona, Spānija. Šis ir viens no slavenākajiem vīnogu audzēšanas reģioniem Spānijā. Nosaukums ir rādies no upes Oja, kura šķērso lielāko reģiona daļu. Elegants vīns gatavots no Temranillo, Garnacha un Viura šķirnes vīnogām. Izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās. Buķetē jūtami intensīvie augļu un ogu aromāti....
Dižciltīgais kontrolētas kvalitātes sarkanais sausais vīns gatavots no Nebbiolo šķirnes vīnogām, kas audzētas vislabākajās šo vīnogu audzēšanas zonās- Grinzane Cavour, La Morra un Castiglione Falletto komūnās, kas atrodas Cuneo provincē, Piemontē, Itālijā. Vīns izturēts 2 gadus lielās ozolkoka mucās- botti; vīna spēcīgā struktūra nodrošina ilgstošu...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Itālijas, gatavots no Trentino reģionā audzētām Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam ir rubīnsarkana krāsa ar violetiem atspulgiem, spēcīga aromātu buķete ar sarkano meža ogu notīm, un ozolkoka niansēm. Vīns ir pilnīgs un labi sabalansēts, ar samtainu garšu. Šo vīnu ieteicams baudīt ar vircotām zupām,...
Pussausais sarkanvīns gatavots no Primitivo vīnogu šķirnes, kuras tiek daļēji kaltētas. Tas process itāļu valodā saucas „appassimento” (žāvēšana). Rezultātā tiek iegūts vīns ar skaistu, dziļu rubīnsarkanu krāsu un intensīviem žāvētu plūmju, šokolādes un saldo garšvielu aromātiem. Vīna garša ir bagātīga un samtaina, labi saderēs ar sieriem, cepto vai...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no vienas no prestižākajām vīnu apelācijām. Labi sabalansēts, smalks, elegants un noapaļots vīns ar zīdainu struktūru un maigiem tanīniem. Ieteicams pasniegt pie 17-18°C temperatūras ar ēdieniem no vistas krūtiņas un sēnēm.
Sausais sarkanvīns veidots no tipiskās Itālijas dienvidu vīnogu šķirnes Negroamaro. Vīnam rubīnsarkana krāsa, kas ar gadiem kļūst ķieģeļu sarkana. Raksturojas ar intensīvu, piepildītu un harmonisku buķeti. Garša tam ir sausa, asa un vienlaikus samtaina un silta. Vīns labi kombinējas ar tumšās gaļas ēdieniem, dažādām sieru šķirnēm. Ieteicams pasniegt...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Francijas, pagatavots no Cabernet Sauvignon un Merlot šķirnes vīnogām. Vīnam ir rubīnsarkana krāsa, laba, patīkama struktūra un maigi tanīni. Ieteicams pasniegt kopā ar sarkano un balto gaļu mērcē, sarkanās un baltās gaļas cepešiem, mīkstajiem sieriem.
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Francijas, pagatavots no Cabernet Sauvignon un Merlot šķirnes vīnogām. Vīnam ir rubīnsarkana krāsa, laba, patīkama struktūra un maigi tanīni. Ieteicams pasniegt kopā ar sarkano un balto gaļu mērcē, sarkanās un baltās gaļas cepešiem, mīkstajiem sieriem.
Apūlijas (Puglia) reģions atrodas Itālijas dienvidos, kur valda karsts un sauss Vidusjūras klimats. Vīns iegūts no rūpīgi atlasītām Itālijas dienvidu daļai raksturīgajām Primitivo šķirnes vīnogām. Vīnam ir intensīva rubīna sarkana krāsa, sarkano ogu, garšvielu un tumšu augļu ievārījuma aromātu buķete. Garša bieza, silta, augļaina ar līdzsvarotiem...
Elegants sausais sarkanvīns, kas gatavots no Pinot Noir šķirnes vīnogām. Tam ir melno ķiršu, timiāna un rudzupuķu aromāti ar piparu notīm. Garša dziļa, apjomīga un svaiga ar sabalansētu struktūru. Ieteicams pasniegt ar grilētu gaļu, gaļas mērcēm vai stiprajiem sieriem.
Sausais sarkanvīns, izgatavots no Montepulciano šķirnes vīnogām, izaudzētām Abruzzo reģionā, centrālās Itālijas austrumos. Vīns ir rubīnsarkanā krāsā ar harmonisku un pilnmiesīgo garšu, kurā jūtamas melleņu notis. Ieteicams pasniegt pie temperatūras 16-18°C pie gaļas un rīsu ēdieniem, pie nogatavinātiem sieriem.
Sausais sarkanvīns gatavots no Sicīlijai raksturīgās Nero D’Avola vīnogu šķirnes. Vīnam raksturīga skaista tumši rubīnsarkana krāsa, bagātīgi un augļaini aromāti, ar sarkano ogu un vieglām ozolkoka niansēm, vīna garša ir bagātīga un lieliski sabalansēta. Vīns labi saderēs ar liellopa un cūkas gaļas ēdieniem, medījumu, pastu, aromātiskiem sieriem....
Saldais sarkanvīns, intensīvā rubīnā krāsā. Garšā jūtamas augļu notis, ko pavada ļoti patīkams saldums. Lieliski saderēs ar visu veidu desertiem, īpaši tiem, kuru pamatā ir šokolāde. Ieteicams pasniegt pie temperatūras 16-18°C.
Augstvērtīgs sarkanvīns no Ronas upes ielejas Francijas dienvidaustrumos. Vīns veidots no Grenache un Syrah vīnogām. Vīnam raksturīga piesātināta krāsa ar violetiem atspulgiem un spēcīga, izsmalcināta buķete ar upeņu un garšvielu aromātu notīm. Ļoti harmonisks vīns ar patīkamiem tanīniem. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 14-16°C grādiem pie teļa gaļas...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Itālijas, Sicīlijas. Gatavots no Nero D’Avola šķirnes vīnogām. Tam piemīt ļoti tumša sarkana krāsa ar violetiem atspulgiem. Vīnam ir spēcīga, piesātināta aromātu buķete, ko lieliski papildina Nero d’Avola šķirnei raksturīgie žāvēto sarkano augļu, riekstu, skābeno tumšo ķiršu un zileņu notis. Ieteicams pasniegt...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Salento reģiona Itālijā. Iegūts no rūpīgi atlasītām, Itālijas dienvidu daļai raksturīgajām, Primitivo šķirnes vīnogām. Aromātu buķetē ceptu augļu un tabakas notis. Vīns ir harmonisks, piesātināts, ar izteiksmīgu purpura toni, lieliska piedeva sarkanās gaļas ēdieniem un sieram. Ieteicams vīnu pārliet karafē un...
Sausais sarkanvīns no Bordo reģiona, ražots no Merlot, Cabernet Sauvignon un Cabernet Franc vīnogu šķirnēm. Lieliski sabalansēts, elegants un viegls vīns ar patīkamu, maigu tanīnu klātbūtni. Vīnam ir rubīnsarkana krāsa, buķete ar augļu aromātiem un ozolkoka notīm.
Vīns dziļi sarkanā krāsā ar rubīna akcentiem. Buķetē augļu aromāti ar garšvielu notīm. Ieteicams pasniegt pie 14-16°C temperatūras kā lielisku papildinājumu gaļai, grilētai gaļai vai gaļai mērcei, medījumam un sieram.
Francijas sarkanvīnu 3 pudeļu komplekts koka kastē: - Chateau Les Sablonnets AOC 14% 0,75l - Chateau Durpat AOC 14% 0,75l - Chateau Haut Bardin Cuvee Chris AOC 14% 0,75l
Sausais sarkanvīns no Itālijas, gatavots no Piana Rotaliana apgabalā audzētām Teroldego šķirnes vīnogām. Vīnam ir rubīnsarkana krāsa ar violetiem atspulgiem, spēcīga aromātu buķete ar sarkano meža ogu notīm. Vīns ir izsmalcināts un labi sabalansēts, ar samtainu garšu. Šo vīnu ieteicams baudīt ar ceptu vai grilētu gaļu, un spēcīgiem, labi nogatavinātiem...
Spēcīgs, bet harmonisks un ļoti mīksts sausais sarkanvīns, izgatavots no Shiraz un Merlot šķirnes vīnogām. Shiraz vīnogas, kas tiek uzskatīts par Austrālijas nacionālajām vīnogām, piešķir buķetei pikantu mājienu ar piparu notīm, bet Merlot- sarkano augļu aromātus, ar viegliem tanīniem un siltu, mīkstu pēcgaršu. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā pie...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Francijas, Bordo reģiona. Gatavots no Merlot un Cabernet Sauvignon vīnogu šķirnēm. Vīns ir rubīnsarkanā krāsa, ar tumšo ķiršu un jāņogu aromātu. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā kopā ar liellopa, cūkas gaļas ēdieniem vai medījumu.
Pasaulslavenais 1780. gadā dibinātais Burgundijas vīnu nams Patriarche piedāvā sauso sarkanvīnu, kas gatavots no Merlot šķirnes vīnogām. Vīns ir tumši sarkanā krāsā, ar melno augļu un garšvielu aromātiem. Tas ir samtains, apaļš ar labi sabalansētiem tanīniem un ilgu pēcgaršu. Ieteicams kopā ar uz grila ceptu gaļu un ceptu liellopu gaļu. Pasniedzams 14°C...
Mūsu īpaši atlasītie vīni no Cabernet Sauvignon vīnogu šķirnes, ir ļoti maigi ar delikāti atdalītu alkoholu, kas atstāj vīna garšu praktiski nemainīgu un raksturīgu buķetei. Baudiet to atdzesētu līdz 10-14°C temperatūrai. Sastāvs: bezalkoholiskais vīns, cukurs. Antioksidanti: L-askorbinskābe, sēra dioksīds (sulfīti), ogļskābās gāzes dioksīds. Ieteicams...
Kontrolētas kvalitātes Itālijas sausais sarkanvīns ir veidots no Nebbiolo šķirnes vīnogām. Pateicoties tā harmoniski samtainajai garšai un izsmalcinātajai buķetei, tas būs lielisks ar dažādiem rīsu ēdieniem, piemēram, risoto un makaronu ēdieniem. Ieteicamā pasniegšanas temperatūra 16-18°C.
Sausais sarkanvīns gatavots no Barbera vīnogu šķirnes vīnogām, kas tiek daļēji kaltētas. Šis process itāļu valodā tiek saukts „appassimento” (žāvēšana). Rezultātā tiek iegūts vīns skaistā, tumši rubīnsarkanā krāsā ar bagātīgiem, augļainiem aromātiem, kā arī jāņogu ievārījuma un plūmju notīm. Vīna garša ir bagātīga un lieliski sabalansēta. Vīns labi...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Manduria vīnu darziem, kas atrodas Puglia reģionā, Itālijā. Iegūts no rūpīgi atlasītām Itālijas dienvidu daļai raksturīgajām Primitivo šķirnes vīnogām un 10 mēnešus izturēts ozolkoka mucās. Buķetē plūmju, kazeņu un ķiršu aromāti. Vīns ir harmonisks, piesātināts, ar izteiksmīgu purpura toni, lieliska piedeva...
Sausais sarkanvīns no Apūlijas reģiona, Itālijā. Izgatavots no sešu šķirņu vīnogām: Primitivo, Negroamaro, Nero di Troia, Aglianico, Susumaniello, Malvasia Nera. Moderns, sabalansēts un pilnvērtīgs vīns, kas izceļ Apūlijas vīnkopības potenciālu. Vīna buķetē jūtami nogatavojušies augļi ar upeņu, kazeņu un grauzdēta ozola notīm. Garša gluda ar lielisku...
Вам должно быть не менее 18 лет, чтобы продолжить просмотр этого веб-сайта.
Я старше 18Я младше 18