Produkts veiksmīgi pievienots jūsu iepirkumu grozam
Daudzums
Kopā
Jūsu grozā ir 1 prece.
Kopā (ar nodokļiem)
Nodoklis 0,00 €
Kopā (ar nodokļiem)
Atlaide! RIPORTA NERE D`AVOLA APPASSITE 0,75l
Attēli ir paredzēti tikai ilustratīviem nolūkiem. Faktiskais produkts var atšķirties.

RIPORTA NERE D`AVOLA APPASSITE 0,75l

-32%

10,13 € AR PVN


6,88 € (Gala cena) AR PVN

260361

ŠĶIRNE: Nero D'Avola KRĀSA: Sarkana REĢIONS: Sambuca di Sicilia, Sicīlija VĪNA DĀRZI: Sambuca di Sicilia, SicīlijaVĪNA DĀRZI: Mūsu Nero D’Avola aug 350 metrus virs jūras līmeņa uz svaigas augsnes, kurā ir pietiekami daudz kaļķakmens un māla. Tā mēs ieguvām lapu Nero D'Avola vīnogulāju ar sulīgām violetas nokrāsas ogām. Arancio ezers palīdz augiem brīvi piekļūt barības vielām un ūdenim arī pašā sausuma sezonā un palīdz attīstīt svaigu un augļu aromātu ar labi sabalansētu skābumu.

Vairāk informācijas

Faktiskais daudzums noliktavā Rīgā:

162 Atlikušas preces

Vairāk informācijas

ŠĶIRNE: Nero D'Avola KRĀSA: Sarkana REĢIONS: Sambuca di Sicilia, Sicīlija VĪNA DĀRZI: Sambuca di Sicilia, SicīlijaVĪNA DĀRZI: Mūsu Nero D’Avola aug 350 metrus virs jūras līmeņa uz svaigas augsnes, kurā ir pietiekami daudz kaļķakmens un māla. Tā mēs ieguvām lapu Nero D'Avola vīnogulāju ar sulīgām violetas nokrāsas ogām. Arancio ezers palīdz augiem brīvi piekļūt barības vielām un ūdenim arī pašā sausuma sezonā un palīdz attīstīt svaigu un augļu aromātu ar labi sabalansētu skābumu. VINIFIKĀCIJA: vīnogas novāc pēc tam, kad tās apmēram 15 dienas ir atstātas vīnogulā žūt, lai gala produktam piešķirtu lielāku maigumu un sarežģītību, pēc tam no tām atņem stublājus un nospiež pirms macerācijas un fermentācijas tērauda tvertnēs. kontrolēta temperatūrā (24-26 grādi), lai pilnībā izvilktu aromātu un krāsu. Pēc malolaktiskās fermentācijas vīnu uz dažiem mēnešiem liek franču un amerikāņu ozola mucās. SENSORĀS ĪPAŠĪBAS: Vīns ir intensīvi rubīnsarkanā krāsā ar skaidriem purpursarkaniem atspīdumiem. Degunā tas mums atgādina mazas sarkanas ogas, nogatavojušos ķiršus, plūmes un jāņogas ar aromātisku garšaugu notīm no Vidusjūras skrubja un ko papildina pikantā krustnagliņu un šokolādes nots no koka, kas nekad nenosedz augļus. Pēc garšas tas ir muti piepildošs, silts, samtains un sulīgs, ar smalkiem tanīniem un augļu noturību. Vislabāk pasniegt ar: Lieliski sader ar grauzdētiem, ceptiem vai sautētiem gaļas ēdieniem, lieliski sader ar ilgi izturētiem sieriem un medījumiem. Vīndari: Džuzepe Burruano Pasniegšanas temperatūra: 16-18°C

Specifikācijas

Dzēriena veids Sarkanvīns
Stiprums (%) 13
Apjoms (L) 0.75
Reģions Itālija